Szíjártó Zsolt : Stoppos a Galaxisban

Zsolti ötlete

Az alapgondolat az instrumentális zene népszerűsítésén túl az online közösségi élet felpörgetése zenei berkekben. Napjainkban nagy divatja van feldolgozásoknak idő kérdése volt, hogy mikor lesz belőle felhívás és milyen jó is hogy lett. Jó ötlet volt, köszönjük Zsolti !

Hangrögzítés, digitalizálás

Adott egy jó minőségű backtrack amihez az alkotó szabad kezet adott és vagyunk mi, a lelkes rajongók. Mindenképpen ajánlott ügyelni a hozzáadott tartalom minőségi digitalizálására és komponálására. Én erre a célra a Steinberg Cubase stúdióprogramot használom.

Videó készítés

Hanganyag elkészítése után koncentrálhatunk a képi világra. Fotel gitárhősként a helyszín adott, a képi világ utómunkálatai szintén ugyanebből a fotelből kivitelezhetőek hála az Adobe által kiadott AfterEffects videószerkesztő programnak. Optimalizálás, renderelés és már mehet a youtube-ra az elkészült tartalom.

Szíjártó Zsolt

Zsoltit elérhetitek hivatalos facebook oldalán ( https://www.facebook.com/SzijartoZsolt ) illetve youtube csatornán is nyomon követhetjük a friss zenei terméseket ( https://www.youtube.com/user/galaxis )