Emmer Péter : Other side

Mandala ?

“Valami olyasmi… de azért mégis más. Kicsit agresszívabb, kicsit olyan posztfeudálisan eklektikus, ráadásul térhatású, benne töréssel ami határvonalként állít szembe egymással két különböző oldalt, valahogy úgy mint a yin és yang.”

Ugye milyen egyszerűen hangzik ? 🙂

Instrumentális album

Mire gondolhatott a költő? Képi világot megálmodni és megvalósítani egy profi hanganyaghoz kemény dió. Halmozottan igaz ez egy instrumentális anyagnál is, hiszen az első amire támaszkodhatnánk a dalszöveg, az most kimarad. Szerencsére nem első alkalommal dolgozunk együtt egy projekten Petivel és így első kézből hallhattam a muzsikát jóval a hivatalos megjelenés előtt! Bizony a grafikai munka ilyen kiváltságokkal is járhat 🙂

Nyomdai előkészítés

 A végső simításokat, méretre szabásokat mindig a kivitelezést végző nyomda és a rendelkezésre álló technológia fogja meghatározni. A színkészlet beállítása és vágási ráhagyások viszont már nem befolyásolják nagyban a végeredményt. Az eltérésekre azonban itt is érdemes odafigyelni, kiváltképp a kék színárnyalatoknál.

A mestert elérhetitek e-mailben ( emmerpeti@gmail.com ) és hivatalos facebook oldalán ( https://www.facebook.com/emmerpeti ) illetve youtube csatornán is nyomon követhetjük a friss zenei terméseket ( https://www.youtube.com/user/emmerpeter )