Kutyaköztársaság

Munkakutya egyesület

Fotozás

Bemutatkozó oldalnál elengedhetetlen a képi anyag. A képi anyagok minőségi pedig kulcsfontosságú. Megfelelő készülék, jó fény beállítások végül az utómunkálatok és a sebességoptimalizálás a webes környezet számára szintén elengedhetetlen. Nem rejtem véka alá, hogy az egyesület vezetőjének jó érzéke volt a pillanatok digitalizáláshoz így gördülékenyebben haladt a munka.

Web Design

Megpróbáltuk visszaadni a képi világgal és a dizájnnal a megfoghatatlan kapcsolatot ember és kutya között. Természetesen a képek csak szolid betekintést, ízelítőt nyújtanak az amúgy rendkívül színes foglalkozásokról. Szóval akit érdekelnek a kutyusos foglalkozások ne érje be a digitális anyaggal semmiképpen!

WordPress

Bemutatkozó oldal készítéséhez a leggyorsabb és legpraktikusabb választás a nyílt forráskódú WordPress rendszer. Könnyen telepíthető, rengeteg bővítmény elérhető ingyen, így minimális időráfordítással kellemes és látványos eredményeket érhetünk el programozás nélkül. Mindenféle frissítés és egyéb hókuszpókusz nélkül ezek az oldalak teljesen jól el tudnak működni, cikket pedig bárki tölthet fel megfelelő jogosultság kiosztás után.

Ha szeretnél többet tudni a kutyusokról, az egyesületről, illetve az egyesület tevékenységeiről, netalán érdekel a szarvasgombászat,

ajánlom figyelmedbe a KutyaKöztársaság honlapját.
Kellemes olvasgatást 🙂