Emmer Péter : Memento

Zöld hátteres fotózás

Manapság szinte már minden kép valamilyen jogvédelem alatt áll az interneten és ez egy okkal több arra, hogy egyedi képek készüljenek a projektjeinkhez. Az egyik univerzális megoldás az egyedi képek készítéséhez a zöld hátteres fotózás. Gyors, költséghatékony, nem igényel sok utómunkát csak meg kell találni a közös hangot a művésszel

Logó tervezés

Ha sikerül megtalálni a közös hangot a fotó alannyal az már fél siker, de kitalálni a gondolataid, hogy mire vágyik, mi nyeri el végül a tetszését az még mindig kemény dió, ezért egy új logó tervezéshez több egyeztetésre és oda vissza kommunikációra is szükség van.

Nyomdai előkészítés

 A végső simításokat, méretre szabásokat mindig a kivitelezést végző nyomda és a rendelkezésre álló technológia fogja meghatározni. A színkészlet beállítása és vágási ráhagyások viszont már nem befolyásolják nagyban a végeredményt. Az eltérésekre azonban itt is érdemes odafigyelni, kiváltképp a kék színárnyalatoknál.

A mestert elérhetitek e-mailben ( emmerpeti@gmail.com ) és hivatalos facebook oldalán ( https://www.facebook.com/emmerpeti ) illetve youtube csatornán is nyomon követhetjük a friss zenei terméseket ( https://www.youtube.com/user/emmerpeter )