Személyre szabott tervezés.

Ingyenes sablonokkal tele van az internet. Bárki belekezdhet a végeláthatatlan internetes bogarászásába és sokan bele is kezdenek végül is a konfekciós termékek is “működnek” nem kell egyből szabóhoz rohanni. Én sem szeretnék eltántorítani ettől senkit. Van egy tagadhatatlan előnye az internetes keresgélésnek és próbálkozásnak ez pedig az inspirálódás. Mint az exkluzív boroknak is, úgy az igények megfogalmazódásának is kell hagyni elég időt, hogy kiforrhassa magát. Amikor egy ügyfélben már kialakult egy elképzelés, hogy szeretne valamivel kitűnni a sablonok világából akkor merül fel a személyre szabott tervezés gondolata. Ekkor jövünk be mi a képletbe.

A közös hang az ügyféllel felbecsülhetetlen

Te megálmodod, mi elkészítjük. Legyen szó weboldal készítésről, vagy lemez borító tervezésről, egyedi dizájn magas színvonalú digitális technológiákkal.

Az egyéni kialakítás olyan alkotói munka amely szoros együttműködést feltételez a megálmodó és a kivitelező között. Nagyon ritka az amikor valaki 100%-ban pontosan tudja, hogy mit és hogyan szeretne, de nincs ebben semmi különös. Tervezés és megvalósítás közben is előfordulhatnak olyan események amik új ötleteket szülnek.
Fotózás során például be lehet állítani a tökéletes fényeket és pozíciókat de a fotóalany hangulata és hozzáállása bármilyen irányba elviheti a végeredményt.

Manapság divatos webáruházat indítani, szerencsére webáruház motort már nem kell 0-ról felépíteni azonban a brand-ek kialakításához szintén nem elégséges a grafikai szoftverek magas szintű ismerete. Összességében azt mondanánk, hogy a szakirányú ismeretek jelentősége az egész projekthez képes 35% míg megtalálni a közös hangot az ügyféllel 65%

Esztétika

Mindent a szemnek !

Három fő csoportba soroljuk az egymástól jól elkülöníthető műszaki feltételeket igénylő képdigitalizációs munkáinkat.

1. Nyomdai előkészítés
2. Digitális képalkotás
3. Marketing dizájn

Bár a szoros kapcsolattartás az ügyféllel minden folyamatban nélkülözhetetlen mégis jól elkülöníthetőek a fent említett csoportok hiszen minden esetben más szakmai kritériumokra kell kiemelt figyelmet fordítani és erre ügyfeleink figyelmét felhívjuk minden alkalommal. Nem lehet mindenki dizájn és technológiai szakértő de egy konzultáció során már rengeteg részletet segítünk tisztázni méghozzá érthető nyelven.